az erőt adó gyógyvizek világa
fürdők
szálláshelyek
kempingek
egyéb szolgáltatók
gift card
hasznos információk
2015. június 03. 13:29
Két új kedvezmény is lesz a vonatokon júniusban
Amellett, hogy a magyar vonatokon számos különféle állandó és üzletpolitikai kedvezmény is elérhető, a MÁV rendszeresen lehetőséget biztosít úgynevezett alkalmi menettérti kedvezmény igénybevételére is, ami jellemzően bizonyos rendezvényekhez köthető.

A MÁV-START Zrt. 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról a Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Kelenföld és Zugló állomásokra azoknak, akik a 2015. június 6-án - esőnap 2015. június 13. - megrendezésre kerülő AVON mellrákellenes sétára utaznak. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe, és csak a rendezvény napjára, nem utolsósorban pedig a jegy lebélyegzése mellett érvényes, ami a budapesti, V. kerületi Széchenyi téren történik, az információs pultnál, 2015. június 6-án 9:00 és 18:00 óra között. Már a jegyvásárlásnál jelezni kell azonban, hogy az utazás célja a mellrákellenes séta. További részleteket ide kattintva találsz.

Félárú utazás a Somlóhoz

A MÁV alkalmi menettérti kedvezményt biztosít azoknak is, akik a 2015. június 20-án megrendezendő Somlói Éjszakai Pincetúrára utaznak.

további hasznos információk
Budapesten a szakképzett munkaerő elvándorlása és a magas ÁFA nehezíti a szállodások mindennapjait. Pozsony és Szófia hoteljeibe több vendég jönne, ha vonzóbb lenne maga a desztináció, vélik a helyi szakemberek. Varsónak..
A napokban ért véget a Green Travel idei első tanulmányútja: Észak-Cipruson jártak az iroda viszonteladó partnerei.
Több alkalommal is beszámoltunk már arról, milyen módszerekkel próbálják külföldön megrövidíteni a gyanútlan turistákat
Az 1995 óta az UNESCO Világörökség részének számító Húsvét-sziget nem csupán a bolygó egyik lakott területektől legtávolabb eső, szintén lakott pontja, de az egyik legrejtélyesebb úti célja is, nem véletlen, hogy a..