az erőt adó gyógyvizek világa
fürdők
szálláshelyek
kempingek
egyéb szolgáltatók
gift card
hasznos információk
2015. június 03. 14:36
Észak-Ciprusra szervezett tanulmányutat a Green Travel
A napokban ért véget a Green Travel idei első tanulmányútja: Észak-Cipruson jártak az iroda viszonteladó partnerei.

Működése alatt immáron nem először vitt el 80 utazás irodai dolgozót egy úti célra tanulmányút céljából az utazásszervező, bár ezt most két részletben tették. A Green Travel idei tanulmányút-sorozatának első állomása Észak-Ciprus volt, ahol 4, illetve 3 éjszakát töltöttek a csoport tagjai. A szerencsés meghívottak előtt a sziget lélegzetelállítóan szép oldalát mutatta meg. A tavasz színei, a virágok illata, a dús növényzet, a kultúra gazdagsága és a tenger kéksége lenyűgözte a résztvevőket. A rövid, de annál tartalmasabb programban Kyrenia és Famagusta hotelválasztékából kaptak ízelítőt a Green Travel partnerei. A kulturális látnivalók közül Salamis, az ókori királyság városa, a famagustai Szent Miklós katedrális és Bellapais kolostora szerepelt többek között a programban.

további hasznos információk
Budapesten a szakképzett munkaerő elvándorlása és a magas ÁFA nehezíti a szállodások mindennapjait. Pozsony és Szófia hoteljeibe több vendég jönne, ha vonzóbb lenne maga a desztináció, vélik a helyi szakemberek. Varsónak..
Több alkalommal is beszámoltunk már arról, milyen módszerekkel próbálják külföldön megrövidíteni a gyanútlan turistákat
Az 1995 óta az UNESCO Világörökség részének számító Húsvét-sziget nem csupán a bolygó egyik lakott területektől legtávolabb eső, szintén lakott pontja, de az egyik legrejtélyesebb úti célja is, nem véletlen, hogy a..
Amellett, hogy a magyar vonatokon számos különféle állandó és üzletpolitikai kedvezmény is elérhető, a MÁV rendszeresen lehetőséget biztosít úgynevezett alkalmi menettérti kedvezmény igénybevételére is, ami jellemzően..